0186-657558
Burg de Zeeuwstraat 61-B 3281 AE Numansdorp

De Praktijk

Wat is een tandprotheticus?

De tandprotheticus is een specialist in het aanmeten en vervaardigen van een kunstgebit. Daarvoor is hij niet alleen technisch, maar ook medisch-biologisch opgeleid. Hij maakt de gebitsprothese zelf in nauw overleg met de cliënt, waardoor tandvorm, kleur en de stand van de tanden kunnen worden aangepast aan de gezichtsvorm en de vormwens van de cliënt.

Over ons

Een persoonlijke en zorgvuldige benadering is voor Tandprothetische Praktijk Sergio Blomjous van het allergrootste belang. U wilt dat uw gebitsprothese comfortabel zit en dat het resultaat er mooi en natuurlijk uitziet. Maakt u voor een perfecte gebitsprothese in Numansdorp een afspraak bij Tandprothetische Praktijk Blomjous voor een gratis advies of intakegesprek. Samen met u stellen wij een behandelplan op. Een stralende lach die jarenlang meegaat, hoeft helemaal niet duur te zijn. Samen met u zijn wij toegewijd aan een mooi resultaat.

Visie

Het is onze missie om voor iedereen een goed functionerende en esthetisch fraaie gebitsprothese te maken. Om dit te kunnen realiseren volgen we regelmatig bijscholing en werken we nauw samen met diverse specialisten die ons ondersteunen richting het uiteindelijke resultaat.

Een hecht team

Binnen de praktijk werken we met een hecht team aan uw gebit. De praktijk wordt geleid door Sergio Blomjous, een tandprotheticus met jarenlange ervaring. Samen met een specialistisch team kunnen de meeste behandelingen in onze eigen praktijk worden uitgevoerd.

SERGIO 
BLOMJOUS

Tandprotheticus

CYNTHIA 
VOS

Tandprotheticus

NATALIA BLOMJOUS- VARELA

Tandtechnisch Medewerkster

YLONA 
BRUINS-MORET

Administratief medewerkster
_______________________________

Openingstijden

_______________________________

Juridisch

_______________________________
- Privacy Verklaring

Blomjous © 2020 | Made with by

Alentejo Webdesign
closemap-markerchevron-rightphoneellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram