0186-657558
Burg de Zeeuwstraat 61-B 3281 AE Numansdorp

Mogelijkheden

Welkom bij Tandprothetische Praktijk Blomjous

Kunstgebit

Een kunstgebit dat niet alleen prachtig oogt, maar ook perfect past. Dat is een waar kunstwerk en hetgeen waar we altijd naar streven.

lees meer

Klikgebit

Een klikgebit of implantaat prothese wordt toegepast wanneer de kaak zo is geslonken dat een gewone prothese niet meer stabiel blijft liggen. 

lees meer

Rebasing

In de loop der tijd slinken uw kaken. Dit is een natuurlijk proces. Doordat de kaken geleidelijk slinken, worden de ongemakken van een niet (goed) passende prothese merkbaar.

lees meer

Reparatie

Mocht het gebeuren dat uw gebitsprothese breekt of stuk gaat, dan is dit natuurlijk erg vervelend. Daarom zorgen wij dat u spoedig geholpen bent. Vaak kunt u hierop wachten.

lees meer

Nazorg

We vinden het erg belangrijk om de juiste nazorg te leveren. Wij voeren in overleg met u een jaarlijkse of tweejaarlijkse controle uit, u wordt daarvoor opgeroepen.

lees meer

Advies

Indien u een of meerdere van onderstaande vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, dan is het tijd om een afspraak te maken met Tandprothetische Praktijk Blomjous voor een vrijblijvend advies.

lees meer

_______________________________

Openingstijden

_______________________________

Juridisch

_______________________________
- Privacy Verklaring

Blomjous © 2020 | Made with by

Alentejo Webdesign
closemap-markerchevron-rightphoneellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram