0186-657558
Burg de Zeeuwstraat 61-B 3281 AE Numansdorp

Nazorg

Hoe werkt het?

Als u een nieuwe gebitsprothese heeft gekregen en het voelt misschien iets ongemakkelijk of u heeft een vraag over het schoonhouden en het gebruik van de prothese, bent u altijd van harte  welkom.

Nazorg is ontzettend belangrijk als u een gebitsprothese heeft, het gaat tenslotte wel om uw gebit en mondgezondheid. U wilt goed kunnen kauwen en zelfverzekerd kunnen praten en lachen. U kunt bij Tandprothetische praktijk Blomjous terecht voor vragen, als u ongemakken ondervindt of wanneer er reparaties moeten worden uitgevoerd aan de prothese.

Nazorg

We vinden het erg belangrijk om de juiste nazorg te leveren. Wij voeren in overleg met u een jaarlijkse of tweejaarlijkse controle uit, u wordt daarvoor opgeroepen.

Graag nazorg?

U bent prothese drager, maar de implantaten zijn ergens anders geplaatst? En u heeft nooit nazorg gekregen? Het is er bij gebleven en wilt het nu weer graag oppakken? 

Of de praktijk waar u altijd onder behandeling was, is ermee gestopt? Ook dan bent u bij ons van harte welkom. Wij helpen u graag verder.
_______________________________

Openingstijden

_______________________________

Juridisch

_______________________________
- Privacy Verklaring

Blomjous © 2020 | Made with by

Alentejo Webdesign
closemap-markerchevron-rightphoneellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram