0186-657558
Burg de Zeeuwstraat 61-B 3281 AE Numansdorp

Reparatie

Uw kunstgebit kapot?

Helaas komen reparaties aan een kunstgebit voor. De oorzaak waarom een prothese stuk gaat hangt af van verschillende factoren. De prothese kan versleten zijn. Kaakgewricht problemen, evenals het laten vallen van uw prothese kunnen een oorzaak zijn. Hoe dan ook, een gebroken kunstgebit is erg vervelend. Het is dan ook belangrijk dat u uw kunstgebit op de juiste manier laat repareren en het jaarlijks laat controleren door uw tandprotheticus.

Er wordt ook gekeken waarom de prothese stuk is gegaan. Heeft u het laten vallen is dit niet zo erg. Als het in de mond is stuk gegaan betekent dit vaak dat het niet goed meer past of functioneert. U krijgt dan een advies wat u het beste kunt doen.

Reparatie

Mocht het gebeuren dat uw gebitsprothese breekt of stuk gaat, dan is dit natuurlijk erg vervelend. Daarom zorgen wij dat u spoedig geholpen bent. Vaak kunt u hierop wachten.

Nooit zelf repareren!

Doe nooit zelf een poging om uw kunstgebit zelf te repareren door bijvoorbeeld lijm te gebruiken en gooi niets weg! Dit om te voorkomen dat u uw prothese verder beschadigt en dat het snel hersteld kan worden. Bewaar dus alle onderdelen en neem deze mee naar uw afspraak. Meestal kan een reparatie aan uw prothese snel afgehandeld worden terwijl u bij ons wacht.

Wat kost een reparatie?

De kosten van de reparatie of het opvullen van uw kunstgebit worden voor 90% vergoed vanuit de basisverzekering mits in de kaak van het te repareren kunstgebit geen eigen tanden of kiezen meer staan.

Een gedeeltelijke prothese wordt alleen vergoed vanuit een aanvullende tandartsverzekering.
_______________________________

Openingstijden

_______________________________

Juridisch

_______________________________
- Privacy Verklaring

Blomjous © 2020 | Made with by

Alentejo Webdesign
closemap-markerchevron-rightphoneellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram